Foredrag

Mine inspirasjonsforedrag


Jeg har mye på hjertet når det gjelder inspirasjon og motivasjon, om å takle utfordringer og motgang, og om å løse opp i livet og skape glede og entusiasme. Mine foredrag har mye å by på, og jeg stortrives foran et publikum jeg kan gi noe til. Nedenfor følger noen aktuelle tema.

Stressmestring

HVORDAN TAKLE STRESS


Stress er en så integrert del av samfunnet at vi knapt merker at den er der, men stresset lever og trives i vårt levesett. Vi blir syke og stressrelaterte sykdommer koster samfunnet store summer hvert år. De forsiktigste anslag antar at 25 % av sykefravær er stressrelatert. Det dreier seg om mange milliarder kroner og enda viktigere - mye plager og lidelser for veldig mange mennesker.. 

Hva er stress? Hva skal du se etter for å avdekke hvor stressa du er? Og ikke minst - det viktigste av alt - hva kan gjøres for å håndtere stress både på jobb og hjemme? For det er faktisk mulig å gjøre noe med den stressende hverdagen. 

Jeg, Tone Løwe, er sertifisert DNCF-coach og jobber blant annet en-til-en med mennesker som trenger hjelp til å stresse ned, finne sin vei til en roligere hverdag. Jeg jobber også selv hver dag med å håndtere mitt eget stress, noe jeg kjenner viktigheten etter at jeg opplevde å være utbrent. Jeg deler velvillig mine beste tips med de som ønsker å få hjelp til å mestre eget stress og ellers alle som vil høre på.

Presentasjonsteknikk

TA ORDET I DIN MAKT


Enten du skal holde et foredrag, gi en presentasjon eller ganske enkelt ta ordet i en forsamling, kan det virke skremmende – ja, det er ikke uvanlig at å ta ordet skremmer mer enn døden og at det kan ende med at du uttrykker deg uklart og stotrende. Men fortvil ikke, det finnes mange teknikker som kan gjøre situasjonen lettere å håndtere. 

I løpet av en times tid får du noen gode tips til hva du kan gjøre for å bøte på den situasjonen blant annet hvordan du kan forberede deg så budskapet ditt blir tydelig og noen grep du kan gjøre så du får mer kontroll på hodet og kroppen mens du står foran forsamlingen. Alt innpakket med glimt i øyet. 

Jeg, Tone Løwe, har gjennom mange år stått foran diverse publikum og har hentet masse erfaring – på godt og vondt – som jeg deler velvillig med de som ønsker å høre på. Erfaringene spenner fra teaterscenen, konfransier, one-woman-show til politikk og undervisning der fellesnevner er humor, engasjement og entusiasme.

Inspirasjon og motivasjon

OPP SOM EN LØWE


I den verden vi lever finnes det mange oppgaver jeg og mange med meg finner usedvanlig kjedelige, men som vi ikke kommer utenom. Da er det en kunst å finne motivasjon til å fullføre dem. Noen av oss er mer melankolsk anlagt og trenger motivasjon for å gripe dagen på gode måter. Uansett hvem vi er så møter vi motgang og motstand med ujevne mellomrom, og da er det fint å ha et knippe triks i ermet. 

Dette foredraget er et skråblikk på vår hang til å rette oppmerksomheten mot det som er negativt og skyve gleden fram eller unna, og selvsagt blir det avslørt hva som kan gjøres for å endre fokus og våge å la gleden flyte friere – ja, hvordan det er mulig og tillat å tenke positivt, for det er mulig å tenke positivt når vi finner vår egen vei. 

Jeg har selv kjent på at endring er mulig – fra å være en munter melankoliker klarer jeg i dag i langt større grad verdsette livet og alle hverdagene som følger med, og jeg deler villig og muntert de viktigste grepene jeg har tatt for å endre min holdning til livet og alle dagene som kommer og går. I tillegg er jeg DNCF-sertifisert coach og har hjulpet mange medmennesker å finne fram mer av gleden og fylle livene med det de finner meningsfullt.