Personlig gjennombrudd

PERSONLIG GJENNOMBRUDD


Få en rask og positiv endring i hvordan du tenker for å ha suksess i bedriften din!

Jobb med de underliggende tankemønstre som holder deg tilbake så du står stødigere i deg selv.

Er dette noe du kjenner igjen? • Du er drittlei av å sabotere for deg selv.
 • Du stoler ikke på at du er og dine tjenester er bra nok - at du kan nok - det er jo bare lille deg.
 • Du bryr deg fremdeles om hva andre sier om deg (selv om du har      jobbet med det) som:.
  • Har liksom du noe å formidle...
  • Hva slags tull er det du driver med...
  • Er det for å vise deg fram...
 • Du kjenner deg usikker på hvordan du får tak i nok kunder.
 • Du kjenner du har behov for så stort behov for økonomisk trygghet at du egentlig passer endre til å ha fast og forutsigbar jobb/inntekt.

Hva om det kunne være annerledes?

Tenk så herlig om det var sånn!


Du har identifisert tankemønstre og vaner som hindrer deg i å ha suksess. Ikke nok med det - du har også jobbet med dem så du klarer å håndtere dem når de dukker opp.

Joda, det hadde vært veldig ok!


Du vet hva som er viktig for deg, og det skinner gjennom i alt du formidler. Når du vet hva som er viktig for deg er det lettere å prioritere det som gir resultater.

Dette hadde gjort seg!


Du er trygg på hvem du er og hva du tilbyr. Du vet hvordan du vil framstå og kjenner at du står stødig i hvem du er.

... og du har en plan for hva du skal gjøre.

Det finnes også mange flinke folk som forteller hvilket tankesett som er viktig, hva som er et støttende og konstruktivt tankesett og som også ar noen gode tips til hva du kan gjøre. Alt dette er fine og smarte ting. Utfordringen for de fleste av oss er at vi ikke gjør det som kreves – eller at vi gjør det som noe vi skal krysse av gjøre-lista vår – og det fungerer dessverre ikke så bra.


De fleste av oss opplever at vi står og går i veien for oss sjøl og vet ikke helt hva det dreier seg om. Det er fordi mye av det som hindrer oss i å leve ut drømmen ligger skjult i det ubevisste, og det er viktig å jobbe med det for å klare å hente ut det beste i oss selv så vi opplever å ha suksess.

Det er derfor det er så stas å kunne tilby deg:

Personlig gjennombrudd

Det dreier seg om tre intensive coachingøkter i løpet av tre dager. Hver økt vil bestå av mellom 2 og 3 timer der vi jobber med å identifisere hva som gjemmer seg i det ubevisste og bruker effektive teknikker for å løse opp i blokkeringene.


Det er en heftig prosess som bidrar til en rask endring i ditt tankesett der du jobber med det underliggende for å hente ut mer av det aller beste i deg.

Dersom du kjenner deg igjen - du er ikke alene...

Dette er hva du får:

Identitet og verdier


Vi jobber med hva som er viktig for deg og hvem du vil være så du blir bevisst din identitet som grunder og kan jobbe ur fra det som virkelig betyr noe for deg.

Avdekker hindringer


Du får kjennskap til de reelle hindringene som holder deg - de som ligger skjult i det ubevisste. Vi jobber effektivt for å løse opp i dem så det blir lettere for deg å jobbe med tankesettet videre.Personlig plan


Du får en personlig plan for veien videre – hva nettopp du trenger å jobbe med for å utvikle deg videre. Det dreier seg om konkrete verktøy som støtter deg i å videreutvikle et støttende og konstruktivt tankesett som gir deg større frihet i å leve ut den du vil være

om Tone...

Tone har lang erfaring som coach og er spesielt opptatt av hva som er viktig for oss og ikke minst hvordan utvikle og beholde et støttende tankesett – for det er med tankesettet vårt som med muskler og kondis – det er behov for kontinuerlig jobbing.


Hun har vært hyret inn som trener/lærer i coach-utdanning og i den sammenheng støttet mange i sin utvikling til å finne fram til hva som er det viktigste for dem, samt å avdekke og jobbe med hindringer som befinner seg i det ubevisste – det vil si som er skjult for oss til daglig.


Tone jobber både med det bevisste og det ubevisste for å utvikle en bedre flyt mellom det vi kjenner til og det som lurer i det ubevisste for selv om vi ikke er klar over hva det er, påvirker det i stor grad hvordan vi tenker både om oss selv og andre og ikke minst hvordan vi forholder oss til verden rundt oss. Det blir som en slags oppdagelsesferd i deg selv som utforsker hva som stopper og hva du trenger for å komme deg videre.